• Ceca objavila spot za pesmu "Nevinost"
 • Cecin novi album "Autogram" u prodaji od 25.juna
 • Ceca dominira na Fejsbuku
 • Ceca za Novu godinu u Kruševcu!
 • Saznajte sve o Cecinom parfemu!
 • Prikljucite se forumu

  Diskografija od 1988. do 1990.

  Cvetak zanovetak 1988 Cvetak zanovetak Cecin album prvenac nakon koga je vrtoglavo započela karijeru i postala jako popularna, jer su svi primetili i zapamtili simpatičnu petnaestogodišnju devojčicu koja je pevala vrcavu pesmicu "Cvetak zanovetak" Kompozitori: M. Kodić, D.Ivanković, B. Majdanac Tekstovi: M. Kodić, D.Ivanković Produkcijska kuća: PGP RTB Godina objavljivanja: 1988.
  1. Cvetak zanovetak
  2. Želim te u mladosti
  3. Đački spomenari
  4. Veliko srce
  5. Kuda žuriš
  6. Očima te pijem
  7. Detelina sa četiri lista
  8. Eto,eto prođe leto
  9. Ja tebe hoću
  Ludo srce 1989 Ludo srce Godinu dana po izlasku prvog albuma, Ceca je odlučila da ne sme i ne treba da pravi dužu pauzu, pa je sve one koji su je zavoleli "na prvo slušanje", obradovala novim albumom "Ludo srce", koji je prikazao nešto drugačiju Cecu. Pesme su malo ozbiljnije, ali je ipak zadržana doza dečijeg i veselog, što je bilo u skladu sa Cecinim godinama. Sa albuma su se posebno izdvojile pesme "Ludo srce" i "Lepotan", kao mega hitovi koji se podjednakim intenzitetom slušaju i danas. Kompozitori: M. Kodić, D.Ivanković Tekstovi: O. Makić Aranžmani: M. Kodić, A. Ilić Produkcijska kuća: PGP RTB Godina objavljivanja: 1989.
  1. Ludo srce
  2. Lepotan
  3. Budi dečko moj
  4. Greška
  5. Zabraniću srcu da te voli
  6. Dođi
  7. Hej, ljubavi, ljubavi
  8. Eto,eto prođe leto
  9. Od glave do pete
  Pustite me da ga vidim 1990 Pustite me da ga vidim Kada je Ceca objavila album "Pustite me da ga vidim" svi su se složili da je sa dečijim pesmicama gotovo i da Ceca odrasta i postaje devojka kojoj priliči da peva duboko emotivne pesme u kojima se može pronaći nešto starija publika. Najpoznatije pesme sa albuma su balade "Pustite me da ga vidim" i "Drugarice prokletnice", a veliki hit koji je takođe stavio pečat na ploču je bila pesma i "To, Miki". Kompozitori: D.Ivanković, M. A. Kemiš, M. Mijatović Tekstovi: S. Spasić Aranžmani: M. A. Kemiš Produkcijska kuća: PGP RTB Godina objavljivanja: 1990.
  1. To, Miki
  2. Pustite me da ga vidim
  3. Cipelice
  4. Lako je tebi
  5. Drugarice, prokletnice
  6. Sve u svoje vreme
  7. Ne daj me
  8. Eh, teško meni
  9. Od glave do pete