• Ceca objavila spot za pesmu "Nevinost"
 • Cecin novi album "Autogram" u prodaji od 25.juna
 • Ceca dominira na Fejsbuku
 • Ceca za Novu godinu u Kruševcu!
 • Saznajte sve o Cecinom parfemu!
 • Ceca 2010. Novinarske akreditacije

  [EKSKLUZIVNO] Ceca sa prozora pozdravila fanove

  Iako je pre par dana odlučeno da neće biti masovnog okupljanja fanova Cece Ražnatović povodom njenog izlaska iz kućnog pritvora, neki nisu izdržali i pojavili su se u toku prepodneva ispred Cecine vile. U jednom trenutku su počeli da skandiraju pevačicino ime.  Ceca nije mogla da odoli onima koji je toliko vole i podržavaju pa  se pojavila na prozoru, nasmejala se i mahnula im! Nastalo je oduševljenje među fanovima koji se raduju novoj epohi života svoje miljenice... Ceca je presrećna zbog prelepog gesta fanova koji su je verno čekali i bodrili mesecima, a radost povodom toga podelila je i na svom sveže otvorenom Tviter profilu. www.twitter.com/CRaznatovic "Bez reci sam. Predivan gest, ogroman transparent ispred moje kuce. Hvala vam. Najbolji ste na svetu"

  Napisite komentar


  Molimo, popunite obavezna polja (*).

  (Molimo vodite računa o pravopisu, korišćenju znakova interpunkcije kao i načinu izražavanja. Nedolični i neprikladni komentari neće biti objavljivani.)

  Vaše ime:
  *

  Vaša elektronska pošta:
  *

  Napišite svoj komentar:

  3 Komentara

  23. 02. 2012
  Mona

  Presretna sam,uz tebe sam Ceco!

  23. 02. 2012
  velja Stamat

  ajmo sad jedan koncert na ušću ili marakani a mislim da je marakana mala da pokažemo ko je prava diva

  11. 11. 2015
  Fidancho Acevski

  Zdravo Svetlana-Ceca,sa najveci pozdrav do tebi i sve tvoje Hitove,i dobrodosla u Makedoniju svaki put(posebno na Pivo Fest),i ja sve mislim da ti imas neku (Anticku Makedonsku lozu ,i nadam se da ne gresim)-?Nadam se da cu te u buducnosti-bolje upoznati i pokloniti neku moju najlepsu pjesmu za tebe.Moi kon.e-mail:afidancho@yahoo.com /i/afidancho@gmail.com/Con.phone:+389-77606945.Cao i djus.-Srdecni Pozdrav-.