Došlo je do dramatičnih izmena... u mom srcu

.
Ne znam da li još uvek volim
Jaska. Dobio sam čir od njega.
Pile je definitivno moja promašena investicija. Da sam neka vlast pobrisao bih sve poruke iz vremena kad sam ga voleo.
Johnny je stariji, stabilniji, ozbiljniji. Lakše je sačuvati drugarstvo sa njim nego sa ovim šiljokuranima, bez obzira na to što je na položaju.
Popaj se ohladio. Da nisam profesionalac možda bi mi bilo žao.
X – Magdalena i ja smo u suparničkom, ali fer odnosu. Stavili smo kumstvo iznad strasti.
U međuvremenu sam proširio listu favorita:Pored toga što me je nekoliko puta prokleo,
Gorislav mi se nametnuo svojim prefinjenim ukusom. No, bez obzira na to što delimo ljubav prema estradnom dnu, mislim da ćemo ostati na odstojanju. Urednik je to.
Scorpio me je kupio psihopatskom brutalnošću, ali i time što uvek ima spreman penicilin za raskalašnog tuzlanskog dilbera. Toliko je bistar da mi je teško da poverujem da je Slovenac.
Heroina je više puta dokazala da je heroj. Ambiciozna je i bahata poput Cece. Ponekad prevazilazi samu sebe, ali ostaje slatka.
Pepeljuga je Cecin nezvanični biograf. Sve što meni, kao
šoferu vremeplova, zafali ona za tili čas vadi iz rukava. Ponekad mislim da je Sreten Radović lično.

Volim i
Cokilli. Iskrena je, srdačna, oslobođena ironije i ostalih pošasti civilizacije, posebna i nezamenljiva.... Jedva čekam taj njen fan klub, pa da konačno dobijem priliku da je onako...
pravo obožavam. Kad bih imao njenu sliku metnuo bih je na avatar.